Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Edremit'te ambalaj atıkları yönetim planı semineri

Edremit

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Edremit Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı'nın hayata geçirilmesi için 13 Kasım 2014 Perşembe günü (bugün) Şükrü Tunar Kültür Merkezi'de tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılacağı geniş kapsamlı b

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Edremit Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı’nın hayata geçirilmesi için 13 Kasım 2014 Perşembe günü (bugün) Şükrü Tunar Kültür Merkezi’de tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılacağı geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı yapılacak.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Edremit Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı’nın hayata geçirilmesi için bugün saat 10.30’da Şükrü Tunar Kültür Merkezi’de geniş katılımlı bir toplantı yapılacak.
Toplantıda onaylanmış olan Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planının uygulanmasına esas Edremit sınırları içerisinde “Ambalaj Atıklarının kaynağında, ayrı toplanması taşınması ve ayrıştırılması” gibi konular ilçede ki tüm kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerinin katılacağı toplantıda geniş kapsamlı olarak ele alınacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı’nın 19 Eylül 2014 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını belirterek, “Yaşamımıza kolaylaştıran ürünleri kullandıktan sonra, bunları doğaya bırakmamak, “Geri Dönüşüm Kutuları”nı birer yaşam kültürü haline getirebilmek için ciddi, kalıcı ve akılcı projeler geliştiriyoruz. Uygulamaya sokacağımız Edremit Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı kapsamında vatandaşlarımızın kullanımına sunulan geri dönüşüm kutularını aktif olarak kullanmanızı, çevrenizde bu kutuları kullanmayan komşularınızı uyarmanızı ve tanrının bizlere bahşettiği bu güzellikleri korumak için bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Ambalaj atıklarını ayrı biriktirerek hem doğal kaynaklarımızı ve çevremizi koruyalım hem de ülke ekonomisine katkıda bulunalım” açıklamasında bulundu.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false